Zonnebrillen

We protect your eyes

Op zoek naar de perfecte zonnebril

Dan zit je bij Bert Bril goed! Geniet van de zon in stijl en ontdek onze collectie zonnebrillen.

Wij bieden zonnebrillen die niet enkel uw ogen beschermen, maar ook uw zomerse look compleet maken. Gaat u voor het pure minimalisme van Lindberg of het glamoureuze van Gucci, Tom Ford, Saint Laurant, John Dalia of Cazal of zoekt u het klassieke van Persol of Serengeti voor in de wagen.

Het dragen van een goede zonnebril is erg belangrijk. Het belang van goede oogbescherming kan niet worden overschat. Zonder goede oogbescherming kan UV-straling schade aan uw ogen veroorzaken. Kinderogen zijn nog kwetsbaarder dan ogen van volwassenen. Bij Bert Bril vindt u dan ook uitsluitend zonnebrillen van uitmuntende kwaliteit.

Innovatie & kwaliteit

Voor de sportliefhebbers valt onze keuze op Evil Eye, een innovatief merk van hoge kwaliteit met een perfecte balans tussen design, materiaal en bescherming. Dit is al jaren hét merk voor fervente mountainbikers en skiërs met speciale vervangbare glazen voor alle weersveranderingen en kan zelfs met of zonder correctie gedragen worden.

Heb je wel eens last van weerkaatsingen van de zon tijdens het rijden? Dan bieden we een zeer sterk assortiment aan van gepolariseerde glazen met of zonder correctie.

Voor elk type de juiste keuze

Of u nu op het strand ligt, een avontuurlijke sportvakantie beleeft of gewoon van de zon geniet in uw achtertuin: een zonnebril is een onmisbaar accessoire dat uw ogen beschermt en een vleugje stijl toevoegt aan de zomer.

Onze opticiens begeleiden u graag bij het kiezen van de meest geschikte zonnebril voor uw ogen.