Brillen

Where style meets the eye

Kwaliteit en originaliteit voorop

Wij bieden een ruim assortiment aan hippe, trendy en originele brillen. Elk jaar bezoekt ons team internationale vakbeurzen om voor u die unieke en originele, handmade brilmonturen uit te zoeken.

Bert Bril staat voor kwaliteit en ons oog valt dan ook steeds op klasse volle designer-monturen, afgewerkt met hoogwaardige materialen, zoals bijvoorbeeld titanium, een materiaal gekend voor hoog comfort, zeer licht in gewicht, supersterk en allergeen-vrij.

Oog voor elk detail

Onze collectie is zorgvuldig samengesteld met ‘oog’ voor kwaliteit en vakmanschap. Wij kiezen voor gerenommeerde merken die bekendstaan om hun hoogwaardige materialen. Of u nu houdt van tijdloze klassiekers of op zoek bent naar een gedurfd montuur.

Voor de hippe kids en trendy tieners zijn we fan van het Franse designermerk Very French Gangsters, een Frans merk ontworpen en handgemaakt op maat voor zelfs de kleinste snoetjes.

Een collectie die verdergaat

In alle collecties die wij selecteren, zitten steeds monturen die kunnen dienen als leesbril, vertebril, computerbril, multifocale bril en/of zonnebril. Wanneer u een montuur bij ons kiest, kunt u erop vertrouwen dat u kiest voor duurzame materialen en langdurig comfort.

Stap binnen in onze winkel en ontdek onze prachtige collectie. Wij begeleiden u bij het vinden van een montuur dat uw persoonlijkheid weerspiegelt en u doet stralen.