Optometrie

Healthy eyes are happy eyes

Gediplomeerde optometristen

Het team van Bert Bril bestaat uit gediplomeerde en enthousiaste optometristen die met uitgebreide expertise uw visuele gezondheid kunnen evalueren.

Iedere dag zetten Sarah, Lisa, Renée en Elisa zich in om de meest nauwkeurige metingen uit te voeren. Dit mede dankzij meer dan dertig jaar ervaring en het gebruik van moderne en geavanceerde apparatuur.

Wij zijn er voor al uw optische noden

De erkende optometristen van Bert Bril zorgen voor een perfecte oogmeting en begeleiden u in het selectieproces van uw nieuwe bril, glazen en/of contactlenzen.

We helpen u graag om uw dagelijkse oogzorgroutine te ontwikkelen en adviseren de kijkoplossing die het beste past bij uw lifestyle en behoeften.

Elke dag dat stapje verder

Ons team blijft zichzelf uitdagen door zich regelmatig bij te scholen en zich in de nieuwste technologieën te verdiepen. Door deze ontwikkelingen kan het team uw ogen beter analyseren en een nóg betere kijkervaring garanderen.

Nieuwe bril, oogmeting of contactlenzen nodig? Maak eenvoudig een afspraak aanvraag op onze website. We verwelkomen u graag in onze winkel.